![]() |
Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - Wersja do druku +- Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 (https://forum.trybunaly.eu) +-- Dział: Główny (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Techniki modelarskie. (/forumdisplay.php?fid=44) +---- Dział: Zieleń na makiecie podsypka i inne. (/forumdisplay.php?fid=46) +---- Wątek: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" (/showthread.php?tid=749) |
Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - Ketling - 05-08-2020 14:19 Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Czym się sugerować? Dlatego pytanie do was koledzy co byście mi polecili? Chodzi o sprawdzoną i wypraktykowaną przez was. RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - flopek - 06-08-2020 10:08 (05-08-2020 14:19)Ketling napisał(a): Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Ponoć najlepszą profesjonalną można polecić firmy HEKI lub NOCH ![]() Ale żarty na bok. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie płacił kosmicznych cen 497,72 zł i więcej. ![]() ![]() Myślę, że dobrym rozwiązaniem jakościowym i cenowym jest TU. Sam taką posiadam i jestem zadowolony. ![]() ![]() RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - kalkulator - 06-08-2020 10:22 (05-08-2020 14:19)Ketling napisał(a): Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Jako modelarz, możesz wykonać sam posługując się przykładem z YouTube. Zmajstrowałem za grosze i hula aż miło. ![]() RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - ikar89 - 06-09-2020 22:40 Moim skromnym zdaniem nie ma lepszej ![]() ![]() |