Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220

Pełna wersja: Moje skarby
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

lukas76

Witam wszystkich i przedstawiam mój tabor:
-ELEKTRYCZNE i DIESEL

[Obrazek: image_10001.jpg] [Obrazek: image_10004.jpg] [Obrazek: image_10005.jpg] [Obrazek: image_10008.jpg] [Obrazek: image_10009.jpg]
Ale wszystko cacy, aż się nie chce wierzyć, że w zetce.Rolleyes

lukas76

No to teraz parowozy:

[Obrazek: image_10002.jpg] [Obrazek: image_10003.jpg] [Obrazek: image_10006.jpg] [Obrazek: image_10007.jpg] [Obrazek: image_10010.jpg]
Ale smaka robisz Tongue

lukas76

i ostatni największy Smile no i koniec mojej kolekcji

[Obrazek: image_10012.jpg] [Obrazek: image_10013.jpg] [Obrazek: image_10014.jpg]
Super masz zaplecze Big Grin Przepraszam, że pytam, ale uświadom mnie ile będę musiał wydać, żeby zbliżyć się do twoich zasobów taboru i makiety.Rolleyes

lukas76

W zasadzie liczyłem wydatki na makietę i tabor i wyszło....................ok 9000zł Smile
To trochę czeka mnie zbierania Wink
(14-07-2012 18:57)Wektor napisał(a): [ -> ]To trochę czeka mnie zbierania Wink
Ile byś nie zbierał to z czasem i tak okaże się mało.Big Grin
Zanim zainteresowałem się mrówką to na H0 przez
15 lat wydałem Confused 23432,74zł.
Ile? łomatkożesz... Ale kolekcja Lukasa rzeczywiście jak skarb. Piękny tabor!
Dawno tu nie pisałem... ale faktycznie ja przyhamowałem z zetkowaniem również z przyczyn ekonomicznych... to jest hobby i skala dla ludzi "normalnie" zarabiających a nie 300-400 euro na miesiąc... Dlatego nie ma się co dziwić , że u nas jest tak mało ludzi z jakimkolwiek hobby (zbierania puszek po piwie nie liczę, bo to robiliśmy w szkole już za komuny i to akurat wtedy gdy puszek po czymkolwiek poza konserwami w PL nie było)...
(07-04-2015 23:07)ZetkaFun napisał(a): [ -> ]Dawno tu nie pisałem... ale faktycznie ja przyhamowałem z zetkowaniem również z przyczyn ekonomicznych...

Fakt! Rolleyes Ale niekoniecznie musisz akurat coś dłubać by uczestniczyć w życiu forum. Wink
Nadal przecież możesz wspomagać kolegów radą i doświadczeniem. Smile
(08-04-2015 11:07)MisterZ napisał(a): [ -> ]Fakt! Rolleyes Ale niekoniecznie musisz akurat coś dłubać by uczestniczyć w życiu forum. Wink
Nadal przecież możesz wspomagać kolegów radą i doświadczeniem. Smile

Co racja to racja. Popieram Wink
Przekierowanie