Tak na 100% będzie nieużywana. Ma to być bocznica odchodząca od szlaku i idąca w stronę krańca modułu lecz zanim do niego dotrze tory mają ulec zniszczeniu .Plan to zniszczona i rozkradziona/zdemontowana bocznica która powstała w czasach wojny. wiec nie mam zamiaru jej używać
to najmniej będzie 6 kabelków
po jednym do każdego odcinka torowego, w tym do rozjazdu i jego iglicy
Jeśli planujesz kiedyś uruchomić ten boczny tor to do niego tez dopnij parę kabelków.
Może być potrzebny jeszcze jeden kabelek do spolaryzowania iglicy rozjazdu - ale nie wiem jak jest on skonstruowany, wiec nie podpowiem.
Proponowałbym przygotować ten boczny tor elektrycznie. Za miesiąc dwaa może się zmienić wizja jego użycia
Super drzewka! Jeszcze tylko średnią zieleń trzeba dodać (krzewy itp).
Szyny pomalować, zaszutrować i podkleić wcześniej na podwyższonym "nasypie" - zgodnie z normą Z
(01-05-2017 17:04)Misiek napisał(a): [ -> ]Szyny pomalować, zaszutrować i podkleić wcześniej na podwyższonym "nasypie" - zgodnie z normą Z
Średnia zieleń będzie
Tory sa przyklejone na podwyższeniu z korka i dodatkowo kartonu by stworzyć kształt nasypu
oczywiście wszystko zgodnie z normą
Nie mam obecnie szutru w odpowiednim kolorze więc muszę czekać. to samo z farbką :<
Fajnie że idzie powoli do przodu.