Zauważyłem na forum, pojawiających się pomału producentów. Pozytywne zjawisko, ponieważ świadczy o zainteresowaniu również Zetką.
Które miejmy nadzieję, przełoży się na produkcję do Zetki. Oczywiście pod warunkiem zainteresowania forumowiczów produktami. Możemy
zatem powitać KoTebiego i INARI, którzy niedawno dołączyli do tego szacownego forum. Jak zapewne większość wie ( a tym którzy nie
wiedzą, przypomnę) KoTebi zajmuje się wypalaniem cudeniek w kartonie, a INARI konstrukcjami technicznymi z metali.
Ooo fajnie, nawet nie zauważyłem, że mamy Kotebiego.
Będzie można bezpośrednio popytać
Misiek, wspomniałeś o INARI. Ja go nie widzę.
(28-11-2016 23:17)Junior napisał(a): [ -> ]Misiek, wspomniałeś o INARI. Ja go nie widzę.
Aa. bo to jest Tainos Agentos oznaczony kryptonimem 173 z forum N
Ale to nie ja wspominałem, ale zgadzam się z przedpiścą ;-)
(29-11-2016 17:54)Misiek napisał(a): [ -> ]Ale to nie ja wspominałem, ale zgadzam się z przedpiścą ;-)
Koledzy zapomnieli dodać 57
Misiek jesteś niewinny
Uffff....
bo już CBA stało pod drzwiami
Miśki, gadacie jak te dwa dziadki z Muppet Show
Jeszcze tylko Kermita brakuje
A na poważnie miło wiedzieć, że zacne firmy interesują się Zetką
(01-12-2016 10:27)ikar89 napisał(a): [ -> ]..........A na poważnie miło wiedzieć, że zacne firmy interesują się Zetką
Na wszystko przychodzi czas. Widać że i Zetka w Polsce, doczekała się zainteresowania producentów.
Oby tak dalej.
Zarejestrowani są, tylko gadać z nami nie chcą
(06-02-2017 11:09)Marcin napisał(a): [ -> ]Zarejestrowani są, tylko gadać z nami nie chcą
Aby gadać czy zadawać pytania musi być specjalny wątek.
Zadajesz pytanie na łamach forum, a producent odpowiada.
Oczywiście mam na myśli zarejestrowanych w/w na forum.
(06-02-2017 11:14)Buła napisał(a): [ -> ]Aby gadać czy zadawać pytania musi być specjalny wątek.
Zadajesz pytanie na łamach forum, a producent odpowiada.
Oczywiście mam na myśli zarejestrowanych w/w na forum.
Niezwiązane z tematem - przepraszam Buła, że twój post pokazał się na chwilę w poście Marcina.
Jak robię poprawki czy korekty fotek czasami zdarza mi się strzelić takiego babola.
Z góry też przepraszam innych jeśli się coś takiego przytrafiło. Są to chwilowe anomalie,
które na bieżąco poprawiam
Spoko nic się nie stało, choć na chwilę zdziwko mnie chapło
(29-11-2016 17:54)Misiek napisał(a): [ -> ]Ale to nie ja wspominałem, ale zgadzam się z przedpiścą ;-)
A co się dzieje z INARI i z Elvisem? Zero bytności, nawet nie można pozadawać
pytań w zakresie ich działalności
Nie wiem jak Elvis, ale Piotrek po prostu nie ma czasu na brylowanie po forach i fejsbukach.
Na FB ma ponoć konto firmowe, ale jak to działa to nie wiem (j.w. nie ma czasu).
A co chcesz od Inari? Jak kiedyś pytałem Was o drobiazgi do Z, które można narysować, wytrawic, sprzedawać z zyskiem, to była cisza
(13-12-2018 17:37)Misiek napisał(a): [ -> ]...... Piotrek po prostu nie ma czasu na brylowanie po forach i fejsbukach.
Na FB ma ponoć konto firmowe, ale jak to działa to nie wiem (j.w. nie ma czasu).
No akurat na FB ( Facebooku ) ma czas i mocno się udziela
Udziela się bo pewnie pokazuje efekty swojej pracy zamiast klepac w klawiaturę co bu tu zrobić z blaszek.