(01-03-2024 21:07)sebek1974 napisał(a): [ -> ]Vive la France...
Kto jest producentem lokomotywy?
Piękny zestaw

Jaka cena jeśli wolno spytać?
(13-06-2024 13:44)Wiko napisał(a): [ -> ]Piękny zestaw
Jaka cena jeśli wolno spytać?
Nie pamiętam dokładną cene bo kupiłem go ładne pare lat temu na niemieckim ebay. Koło 200 Euro.
Sebek,
Wg mnie super te wykonania "od zera" i przemalowane modele. Cała aranżacja scenek i dioramy bardzo fajna - szczere gratulacje.
Możesz zrobić fotkę pokazującą jak to wygląda nie w scenkach ale w całości - jaka jest wielkość tej dioramy ?
W jakiej technice robisz tabliczki na parowozy ? Czy to wydrukowane na papierze (kartonie) i naklejone czy jakoś inaczej ?
(27-01-2025 21:58)Zdrada69 napisał(a): [ -> ]Sebek,
Wg mnie super te wykonania "od zera" i przemalowane modele. Cała aranżacja scenek i dioramy bardzo fajna - szczere gratulacje.
Możesz zrobić fotkę pokazującą jak to wygląda nie w scenkach ale w całości - jaka jest wielkość tej dioramy ?
W jakiej technice robisz tabliczki na parowozy ? Czy to wydrukowane na papierze (kartonie) i naklejone czy jakoś inaczej ?
Zdrada, dziękuje bardzo. Diorama ma wymiary 50 na 25 cm a tabliczki na parowozy skopiowałem kalki Pana Brylskiego na papier a z pomocą taśmy dwustronnie klejącą przykleiłem do modelu. Bo sama kalka jest po prostu za płaska. Wydaje mię się ze efekt jest niezły.
![[Obrazek: DSC08500.jpg]](https://i.postimg.cc/bGw12GCw/DSC08500.jpg)
(27-01-2025 20:28)sebek1974 napisał(a): [ -> ]Moje modele z wątku stary wagon czyli zrób to sam na jednej dioramie.
Jednym zdaniem, super wykonanie