Po liczbie wejść i ruchu naszych forumowiczów widać ewidentne wakacje naszego forum
Mało się dzieje, a jeszcze mniej się robi
Skoro mamy pogaduszki, możemy na przykład
w tym wątku, pochwalić się fotkami z naszych wojaży. Mile widziane, dotyczące kolei.
Może widzieliście coś ciekawego w tym temacie lub zwiedzaliście jakieś muzeum itp.???
Zwiedzałem, szukałem cech. Teraz jadę zwiedzać szpital
(29-07-2019 07:01)Bdhpumn napisał(a): [ -> ]Zwiedzałem, szukałem cech. Teraz jadę zwiedzać szpital
Zdrowia życzę i szybkiego powrotu ze szpitala.
Ja raczej niekolejowe wakacje ... STS Fryderyk Chopin i widok z prawie 40 metrowego masztu
(06-08-2019 07:12)Zdrada69 napisał(a): [ -> ]Ja raczej niekolejowe wakacje ... STS Fryderyk Chopin i widok z prawie 40 metrowego masztu
Wchodziłeś na maszt, aby strzelić fotę????
(07-08-2019 19:25)Jive napisał(a): [ -> ]A Ja się pochwalę fotkami z Duńskiego Muzeum Kolei
Zazdroszczę Ci. Miałeś co oglądać. Mam nadzieję, że w przyszłości też odwiedzę to miejsce.
(08-08-2019 10:00)Rysio napisał(a): [ -> ]Wchodziłeś na maszt, aby strzelić fotę????
No nie tylko. Na maszty (a bardziej na reje) trzeba też wejść do pracy przy żaglach. Ale to wejście bylo specjalnie dla fotek.
(07-08-2019 19:25)Jive napisał(a): [ -> ]A Ja się pochwalę fotkami z Duńskiego Muzeum Kolei
Ładna kolekcja. Czy to jest muzeum w Odense?
(13-08-2019 21:59)Big42 napisał(a): [ -> ]Ja wakacje z racji pracy mam rozbite na dwie części. Moja pierwsza tura wypadła wczesną wiosną gdzie zrobiłem wypad do Karsznic. Poniżej kilka fotek poglądowych
I jak zwykle tyle dobra się marnuje
No ludziska co z Wami? Urlopy się kończą! Czas wracać na forum i pochwalić się gdzie kto był