Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220

Pełna wersja: Usuwanie martwych dusz.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Trochę nas dziś ubyło. Wink Nastąpiło czyszczenie z tak zwanych Martwych Dusz czyli forumowiczów, którzy nie napisali ani jednego posta. Dodgy
Popieram Big Grin
Bardzo dobrze, po cholere nam tacy :@
Potrzebne nam gaduły.Tongue
Zbliża się termin ponownego czyszczenia. Tym razem padło na mnie Wink
Sądny dzień nastąpi 3 stycznia 2015r.
(27-12-2014 21:45)Rysio napisał(a): [ -> ]Zbliża się termin ponownego czyszczenia. Tym razem padło na mnie Wink
Sądny dzień nastąpi 3 stycznia 2015r.

Już widać, że Rysio zrobił czystkę. Mamy okrągłą cyferkę 60-ciu forumowiczów Smile
(08-01-2013 20:09)admin napisał(a): [ -> ]forumowiczów, którzy nie napisali ani jednego posta. Dodgy

Ale tacy też się przydają, podbijają statystyki Wink
W dniu dzisiejszym przypadła mi rola, uruchomienia automatycznego czyściciela forum z martwych dusz, praca
Czyli osób które nie napisały ani jednego posta. Po czystce zostało nas 73 osoby. luz
73 osoby to naprawdę niezły wynik jak na tak egzotyczną skalę w Polsce. Wink
Oby nas przybywało. Rolleyes
(06-01-2016 17:29)Peter napisał(a): [ -> ]73 osoby to naprawdę niezły wynik jak na tak egzotyczną skalę w Polsce. Wink
Oby nas przybywało. Rolleyes

Obecnie już, albo aż 81 Shy
Dziś przypada automatyczne czyszczenie martwych dusz, czyli forumowiczów, którzy od początku swojej rejestracji nie napisali ani jednego postu w ciągu 30 dni.
Nie bądźcie więc zaskoczeni że trochę nas ubędzie. luz
Zanim biedny Maciek ( MisterZ ) zmarł Sad zdążył mi pokazać jak na stałe włączyć automatycznego czyściciela.
Tak że od jakiegoś czasu działa już sam i bez nadzoru. I widzę że dobrze mu to idzie. Tak że milczki,
które nie napisały chociaż jednego postu, bójcie się !!! Tongue Czyściciel działa Big Grin
I co już się boją Wink
(18-05-2021 11:39)Ego napisał(a): [ -> ]I co już się boją Wink

Przed chwilą sprawdzałem ilu zostało usuniętych. W sumie ubyło 6 Sad

Usunięte konta:

1. darek
2. baczkowski
3. rafalismus
4. m.kolanos
5. Paciek
6. Elvis
---------------------------------------------------------------------
A taki tekst przesyła na e-maila automat czyszczący. Grzeczny prawda Wink

Administracja z przykrością informuje o usunięciu Twojego konta z forum Zet, przez automat czyszczący. Powodem jest brak aktywności.
Przez cały okres od momentu rejestracji nie napisałeś żadnego postu co skutkuje likwidacją w/w.

Z wyrazami szacunku
Administracja
(18-05-2021 11:42)Rysio napisał(a): [ -> ]Przed chwilą sprawdzałem ilu zostało usuniętych. W sumie ubyło 6 Sad

Uuu.....no szkoda Dodgy
Zauważyłem, że dziś zadziałał automat i usunął konto:

1. niechorze

I znów mamy 113 forumowiczów Wall
(01-09-2021 10:30)Rysio napisał(a): [ -> ]Zauważyłem, że dziś zadziałał automat i usunął konto:

Nie rozumiem po jaką cholerkę, ludzie rejestrują się na forum i potem nie piszą ani słowa Huh
(01-09-2021 10:33)Gibon2 napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem po jaką cholerkę, ludzie rejestrują się na forum i potem nie piszą ani słowa Huh

Aby być Big Grin
Wielkie czyszczenie od 25 do 31 października.
Ludzie blady strach na was padł Big Grin Usuwam nieaktywne i zerowe konta co spowoduje że będzie nas mniej. luz
(25-10-2022 11:59)Rysio napisał(a): [ -> ]Wielkie czyszczenie od 25 do 31 października.
Ludzie blady strach na was padł Big Grin Usuwam nieaktywne i zerowe konta co spowoduje że będzie nas mniej. luz

Jak mus to mus. Czyść Waść i wstydu oszczędź Big Grin
Przekierowanie