Polecane i niechciane - Wersja do druku +- Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 (https://forum.trybunaly.eu) +-- Dział: Ogółem (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Pogaduszki. (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Polecane i niechciane (/showthread.php?tid=321) Strony: 1 2 |
RE: Polecane i niechciane wątki łączone Unikać narzędzi Topex - Kaczor - 11-01-2015 19:31 Było wspominane w tym wątku: Wszelkie "supermarketowe" narzędzia można sobie wsadzić głęboko... do szuflady. Ostatnio odczułem różnicę jak sobie kupiłem porządny niemiecki ściągacz izolacji. Teoretycznie taki sam chiński, trzy razy tańszy, dosłownie rozpadł mi się w rękach RE: Polecane i niechciane - Misiek - 11-01-2015 21:24 Co do ściągacza to się zgadzam, kupiłem badziew w markecie, ale nadal ściągam nożykiem i palcami ;-) RE: Polecane i niechciane - flopek - 11-10-2016 10:04 Kompresor z klasy - wybitnie niepolecane Ocena według własnych przygód i kolegów posiadających ten model. RE: Polecane i niechciane - Kosmaty - 15-10-2016 11:31 (11-10-2016 10:04)flopek napisał(a): Kompresor z klasy - wybitnie niepolecane Ocena według własnych przygód i kolegów posiadających ten model. Popieram w całej rozciągłości. Poprostu |