Dlaczego? - Wersja do druku +- Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 (https://forum.trybunaly.eu) +-- Dział: Ogółem (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Pogaduszki. (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Dlaczego? (/showthread.php?tid=655) |
Dlaczego? - Ketling - 16-03-2019 11:21 Pytanko, dlaczego dział administracja jest ukryty przed gośćmi z zewnątrz? Takie zadał mi pytanie znajomy, który chciałby poczytać, ale nie chce się rejestrować. Pytanie sformułował po tym jak przez ramie podglądał moją bytność na forum i powyższy dział go mocno zainteresował. RE: Dlaczego? - Doktorek - 16-03-2019 11:28 (16-03-2019 11:21)Ketling napisał(a): Pytanko, dlaczego dział administracja jest ukryty przed gośćmi z zewnątrz? Takie zadał mi pytanie znajomy, który chciałby poczytać, ale nie chce się rejestrować. Przepraszam, a czego Twój kolega nie rozumie Dział administracja jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla forumowiczów. Gdzie omawiamy nasze sprawy forumowe teraźniejsze, przyszłe i nie chcemy za przeproszeniem, żeby ktoś nam w zęby zaglądał RE: Dlaczego? - Peter - 16-03-2019 11:36 (16-03-2019 11:28)Doktorek napisał(a): .......Dział administracja jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla forumowiczów. Gdzie omawiamy nasze sprawy forumowe teraźniejsze, przyszłe ..... Słusznie i naukowo. Jeśli kolega jest zainteresowany i jest sympatykiem Zetki to zapraszamy do rejestracji, będzie miał wtedy wgląd w interesujące Go tematy |