Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - Wersja do druku +- Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 (https://forum.trybunaly.eu) +-- Dział: Główny (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Techniki modelarskie. (/forumdisplay.php?fid=44) +---- Dział: Zieleń na makiecie podsypka i inne. (/forumdisplay.php?fid=46) +---- Wątek: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" (/showthread.php?tid=749) |
Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - Ketling - 05-08-2020 14:19 Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Czym się sugerować? Dlatego pytanie do was koledzy co byście mi polecili? Chodzi o sprawdzoną i wypraktykowaną przez was. RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - flopek - 06-08-2020 10:08 (05-08-2020 14:19)Ketling napisał(a): Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Ponoć najlepszą profesjonalną można polecić firmy HEKI lub NOCH Ale żarty na bok. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie płacił kosmicznych cen 497,72 zł i więcej. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jakościowym i cenowym jest TU. Sam taką posiadam i jestem zadowolony. RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - kalkulator - 06-08-2020 10:22 (05-08-2020 14:19)Ketling napisał(a): Sadzarka do trawy - jest tego ustrojstwa w sieci cała masa. Nie wiadomo którą wybrać? Jako modelarz, możesz wykonać sam posługując się przykładem z YouTube. Zmajstrowałem za grosze i hula aż miło. RE: Jaką polecacie "Sadzarkę do trawy" - ikar89 - 06-09-2020 22:40 Moim skromnym zdaniem nie ma lepszej |