![]() |
Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Wersja do druku +- Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 (https://forum.trybunaly.eu) +-- Dział: Główny (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Tabor (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) (/showthread.php?tid=804) |
Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Bdhpumn - 26-10-2021 11:57 Dawno mnie tu nie było ![]() Powoli wracam do modelarstwa kolejowego, niegdyś robiłem modele H0e i je prezentowałem na innym, dość znanym każdemu forum. Tam jestem znany jako ZNTK WWO, tutaj pozostał stary Bdhpumn ![]() A więc, jak to się z tą Zetką zaczęło? Oczywiście od zakupów ![]() ![]() Uwaga, jest to moja pierwsza taka robota, wielu kalek nie ma chyba z wiadomego lilipuciego powodu, ale mnie się podoba ![]() ![]() I w porównaniu z „piątakiem” ![]() ![]() RE: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - sebek1974 - 26-10-2021 18:08 (26-10-2021 11:57)Bdhpumn napisał(a): Uwaga, jest to moja pierwsza taka robota, wielu kalek nie ma chyba z wiadomego lilipuciego powodu, ale mnie się podoba Bardzo ładny wagon wyszedł. Mnie tez się podoba. Zachęcam do dalszego działania, masz talent. ![]() RE: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Bdhpumn - 27-10-2021 13:25 Dziękuje za miłe słowo ![]() RE: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Rysio - 27-10-2021 16:49 (26-10-2021 11:57)Bdhpumn napisał(a): Dawno mnie tu nie było Witaj z powrotem ![]() RE: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Zdrada69 - 27-10-2021 19:52 Najważniejsze zacząć ! Wagon fajnie wyszedł jak na pierwszy raz. RE: Wejherowskie modele Maćka… czyli niby tor normalny ale jednak wąski :) - Bdhpumn - 27-10-2021 20:03 Rysiu - cześć ![]() Paweł - tak, tylko są potrzebne odpowiednie materiały ![]() Tak dopowiem, że kalki były właśnie od Zdrady. Są to kalki śp. Alegratki, chyba dobrze każdemu znane. |