Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 29 Głosów - 4.86 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stary Wagon czyli zrob to sam
Autor Wiadomość
Zdrada69 Offline
Admin Junior

Liczba postów: 2.104
Reputacja: 29
RE: Stary Wagon czyli zrob to sam
Leon,
Po pierwsze - witaj na forum. Nie bądź zdziwiony, że nieczęsto tu się coś dzieje - tak już to jest że skala niszowa, uczestników forum niewielu i aktywności mało, choć czasami przychodzi fala i dzieje się więcej.

Myślę, że to lekka przesada z krytyką Sebka - to czasem jest/może być trochę frustrujące jak niewiele jest komentarzy i rzeczowej dyskusji. I nie chodzi tu o "ochy i achy" - choć to co prezentuje Sebek zawsze jest "klasowe" i pokazuje kawał dobrego modelarstwa w niewielkiej skali Z. Także takiego robionego z ręki i "czegoś z niczego". No i ma on bardzo dobrą rękę do fotografowania tego co robi. Ogląda się dioramy i tabor naprawdę z przyjemnością.

Zapraszam do przejrzenia starych wątków - jest trochę ciekawych rzeczy. Ja sam kiedyś dużo pokazywałem ale ostatnio jakoś dopadła mnie wysoka aktywność zawodowa w połączeniu z koncentracją na innych hobby i do modeli słabo mnie ciągnie - a rozgrzebanych rzeczy trochę jest - pewnie w którymś momencie wrócę do do tego.
05-06-2025 22:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Stary Wagon czyli zrob to sam - Zdrada69 - 05-06-2025 22:11

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Modelarstwo kolejowe wielkości Z -1:220 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS