(07-06-2025 21:38)sebek1974 napisał(a): Nie rozumiesz mię?
Nie obraziłem się jak małe dziecko, ani zabrałem swoje zabawki z piaskownicy. Ja się już od dłuższego czasu w piaskownicy nie bawię a moje zabawki to modele które sobie sam kupiłem lub zbudowałem. Nie wiem dlaczego kolega uciekał z forum modelarstwo.info ale domyślam się ze się kolegowi po prostu nie powiodło. Lepiej nie najechać na kolegów z tamtego forum bo oni mają swoje zdanie i też potrafią doradzić.A jeżeli koledze nie udało się cóż stworzyć w skali HO i TT no tym bardziej w skali Z. Żadne achy i ochy nie są mię potrzebne tylko po prostu uczestnictwo na forum, to znaczy ze oglądam pracy innych uczestników, nie tylko w skali Z i doceniam ich pracę. Na tym forum polega.
PS. jakoś mię się na modelarstwo.info powodzi.
Co mi się miało niby nie powieść? Jestem bodajże jednym z najstarszych modelarzy nie tylko wiekowo, ale i stażem jeszcze na pierwszym forum, jakie powstało „Martela”, aż do końca jego dni. Potem pierwszym na modelarstwo.info. Więc nie pisz, że coś mi się nie powiodło. Jako pierwszy pokazywałem swoje prace i dzieliłem się wiedzą. Z takim stażem można dostać garba z przeciążenia. Bez obrazy, ale w porównaniu ze mną jesteś, jak niemowlak.
Reasumując, dziwię się, że co poniektórzy z Was, mając swoje własne unikatowe forum szukają poklasku gdzie indziej zamiast dbać, promować i dalej rozwijać to, co, macie.
Moja migracja z modelarstwo.info spowodowana jest frustracją na kierunek, w którym poszło forum. Cóż, może jestem już za stary, żeby zrozumieć pewne rzeczy, zachowania i język.
Jednakowoż, gdyby ktoś potrzebował porady chętnie pomogę. Pomimo różnicy wielkości pewne tematy modelarskie są niezmienne.