(23-09-2019 10:02)MisterZ napisał(a): [ -> ].......... Od tej edycji ESMMK będzie pobierało symboliczną opłatę za stolik w wysokości 3zł.
No nareszcie! W końcu będą mieli jakieś grosze na stowarzyszenie i budowę makiety
Już dawno trzeba było tak zrobić.
Się nie załapałem na foto
Ale tak jak przewidywałem w którymś moim poprzednim poście, frekwencja kupujących wzrasta
Dawno nie byłem na jarmarku. Czy od kwietnia do ostatniego jarmarku coś się zmieniło w kwestii możliwość nabycia Zetki? Czy u Makieciarza lub innych wystawców pojawiło się coś w/w skali?
(10-11-2019 11:44)Dudek napisał(a): [ -> ]Z racji mojej bytności na giełdzie też wrzucam parę fotek
Bardzo ładna makieta, dużo szczegółów
Makieta była super i jak zawsze towar Makieciarza. Tym razem coś wystawcy dali ciała, było raptem 5-ciu. To jest jakaś kpina dla klientów którzy specjalnie z daleka przyjeżdżają na zakupy. Czyżby handlujący byli tak chytrzy, że nie stać ich na zapłacenie darowizny na rzecz działalności ESMMK, symbolicznie 3 zł za stolik
(11-11-2019 19:33)Jago napisał(a): [ -> ]Makieta była super i jak zawsze towar Makieciarza. Tym razem coś wystawcy dali ciała, było raptem 5-ciu. To jest jakaś kpina dla klientów którzy specjalnie z daleka przyjeżdżają na zakupy. Czyżby handlujący byli tak chytrzy, że nie stać ich na zapłacenie darowizny na rzecz działalności ESMMK, symbolicznie 3 zł za stolik
Ty z Warszawy miałeś bliżej, Ja z Malborka trochę dalej
I też się zawiodłem, myślałem że będzie gościu z Wrocławia,
a tu nie. Mam nadzieję, że będzie w grudniu bo miał kilka interesujących mnie rzeczy
Pewnie w grudniu będzie lepiej, czas na prezenty pod choinkę
Na FB jest informacja, że na giełdzie będzie GPM, czy to pewne?
(09-12-2019 22:00)MisterZ napisał(a): [ -> ]..........Do udziału w Piotrkowskiej Giełdzie 14 grudnia, zadeklarowała się znana Łódzka firma modelarstwa kartonowego GPM
Dziękuję za potwierdzenie.
(14-12-2019 22:00)Jago napisał(a): [ -> ]Kilka fotek z dzisiejszej giełdy w Piotrkowie.
Wiadomo kto wykonuje autobusy? Ciekawe czy w Zetce by wyszły?