Ok to czekam na relacje. Jak dostaniesz model to piknij go podkładem szarym i pokaż foto jak to wygląda.
Trzeba go smarnąć szarym podkładem, tak guzik widać
Z farbkami to najwczesniej bede sie bawil w weekend :-)
(19-10-2017 15:31)DrCode napisał(a): [ -> ]Z farbkami to najwczesniej bede sie bawil w weekend :-)
Poczekamy. Teraz napeawdę niewiele widać....
No wygląda całkiem obiecująco jak na tą jakość wydruku
Czekam niecierpliwie na efekt.
(22-10-2017 13:45)Zdrada69 napisał(a): [ -> ]Czekam niecierpliwie na efekt.
A już zamówiłeś?
Czy ten model jest gdzieś na Shapeways czy na razie to to tajny projekt?
(30-11-2017 08:02)Kaczor napisał(a): [ -> ]Czy ten model jest gdzieś na Shapeways czy na razie to to tajny projekt?
Tak - jest dostępny:
https://www.shapeways.com/product/AQG97D...li=ostatus
Ja go zamówiłem ale jeszcze nie doszedł. Konrad prosił o ocenę i ew. sugestie dotyczące korekt bo to prototyp.
Czekam na relację z modelu.
(30-11-2017 14:48)pado napisał(a): [ -> ]Czekam na relację z modelu.
Ja też się przyłączam
Ryflak doszedł i powoli zaczynam się za niego brać. Jak to z modelami ze Shapeways
zaczyna się od mysia delikwenta. Najpierw woda z płynem do naczyń a potem myjka ultradźwiękowa. Pewnego podszlifowania wymaga dach (elementy warstwowania) i pas okienny. Z modelem pracuje się dobrze bo Konrad nie przesadził z grubością (a w zasadzie cienkością) niektórych elementów. Podwozie - solidny kawałek tworzywa. Ścianki boczne wagonu też nie przyprawiają o drżenie serca, że się pokruszą w trakcie pracy i szlifowania. Dach pogrubiony co dodatkowo wzmacnia konstrukcję. Fajna
!
Czekan na fotki
No to chyba sobie kupię
Wygląda super
Aby tylko wózki pasowały jak należy
Podoba mi się
To jest Ultra Detail czy Extreme Detail?
(13-12-2017 07:54)Kaczor napisał(a): [ -> ]To jest Ultra Detail czy Extreme Detail?
FXD