(01-10-2020 12:54)Rysio napisał(a): [ -> ]Bez dwóch zdań Razem ze Zdradą69 ( choć coś ostatnio kolega nam ucichł) ożywiacie forum. Macie największe doświadczenie w Zetce, które mocno wspiera młodych i raczkujących modelarzy w tej skali
Lato to okres w którym angażują mnie mocniej inne hobby ... Pracy tez dużo więc nie ma się czym nowym chwalić. Ale jak rada potrzebna - to jesli tylko potrafię to się odezwę...
(16-10-2020 19:19)sebek1974 napisał(a): [ -> ]KW-2 radziecki czolg ciezki ogladany przez niemcow.
Same zalety Twoich pokazów. Modele i przy okazji trochę Historii
(16-10-2020 22:14)Wiko napisał(a): [ -> ]Same zalety Twoich pokazów. Modele i przy okazji trochę Historii
Dziekuje bardzo.
Jagdpanzer V Jagdpanther
niemiecki niszczyciel czolgow czasow drugej wojny swiatowej. Zbudowany na podwoziu czolgu Panther. Pojazd charakteryzowal sie skuteczna i sprawdzona armata 88mm, bardzo dobrym pancerzem przednim i dobra mobilnoscia. Niemcy zdoali wyprodukowac 392 wozy, z czego 350 trafilo do jednostek.
Model to wydruk 3d panzershopu.
Na kolorowo.
I original.
Bardzo fajna ta kolorowa fotka.
A tu nowy model jul3d jescze nie pomalowany.
Jest to najmniejszy pojazd polgasienicowy wehrmachtu.
(23-10-2020 18:39)sebek1974 napisał(a): [ -> ]A tu nowy model jul3d jescze nie pomalowany........
Czekam na malowanie, wtedy dojdą do głosu szczegóły, na razie niewiele można zobaczyć.
(23-10-2020 18:39)sebek1974 napisał(a): [ -> ]........Jest to najmniejszy pojazd polgasienicowy wehrmachtu.
A Ja byłbym wdzięczny za zdjęcie oryginału
Dzięki kolego, byłem bardzo ciekaw jak pojazd wyglądał w realu.
(25-10-2020 14:35)sebek1974 napisał(a): [ -> ].........Predkosc nawet 80 kilometrow na godzine.
Prędkość zawrotna.
Trudno się dziwić że alianci chętnie korzystali ze zdobycznych. W trudnym terenie, idealny pojazd do szybkiego przemieszczania się.
(30-10-2020 20:44)sebek1974 napisał(a): [ -> ]No i kolejny Niemiec...........................
I znów szalejesz
Podziwiam Twój zapał i nieprzebrane pokłady wiedzy historycznej z której korzystasz. Za każdym razem coś nowego.
A długo czekasz na wysyłki z jul3D - bo ja 6.11 kupiłem i na razie nie doszło ?
(20-11-2020 20:37)sebek1974 napisał(a): [ -> ]RSO albo Raupenschlepper Ost ciagnik artyleryjski uzywany podczas drugej wojny swiatowej do przewozu amunicji i zaopatrzenia oraz jako holownik........
Bardzo ciekawa konstrukcja
Bardzo fajna diorama. Zadziwiły mnie trochę te LODY we Francji. Do poprawy słupy - są ewidentnie zbyt niskie.