(10-01-2016 23:39)Zdrada69 napisał(a): [ -> ]....No i cały czas czekam na tablicę ze schematem na pulpit sterowniczy ...
Jakaś firmowa czy prywatny wytwór?
(10-01-2016 23:47)Pat napisał(a): [ -> ]Jakaś firmowa czy prywatny wytwór?
Kolega ma mi przygotować projekcik i profesjonalnie zrobić - ma agencję reklamową i dłubie różne szyldy.
(10-01-2016 23:57)Zdrada69 napisał(a): [ -> ]Kolega ma mi przygotować projekcik i profesjonalnie zrobić - ma agencję reklamową i dłubie różne szyldy.
W razie czego, byłby chętny zrobić więcej?
(10-01-2016 23:58)Pat napisał(a): [ -> ]W razie czego, byłby chętny zrobić więcej?
Myślę, że będzie temat do rozmowy - zobaczymy jak mu pójdzie z moim tematem. Dam znać co i jak ...
Trochę się ruszyło z elektryką. Pierwotnie montowane złączki plastikowe zupełnie mi się nie sprawdzały w montażu... W efekcie przerzucam się na połączenie kablem komputerowym 25 PINowym. Na fotce widać własnie odcinane połączenie gniazdami plastikowymi i montaż nowych płytek. Płytki zostały wykonane na moje zamówienie.
Będziesz miał zabawę w kabelkomanię. Życzę dużo cierpliwości
,
powodzenia
Kabelki utknęły na razie w martwym punkcie
Na górze prawie wszystko zrobione ale doszedł nowy smaczek - CV2 ze Shapeways
No i kolejny drobiazg - ten od dawna planowałem ale długo nie miałem jak zrobić. Dodałem na linii słupki hektometrowe. W jednym miejscu jest to tablica na filarze wiaduktu. Udało się to dzięki kalkomaniom, które zaprojektował dla mnie kolega (te same z których udało się też zrobić polskie ciężarówki).
W tej chwili na module - poza zamknięciem elektryki i pulpitu nie ma już nic co planowałem i chciałem mieć a czego by brakowało.
Wiem, że taka prośba od kogoś kto od dawna nie aktualizował swojej relacji, to lekki nietakt, ale jakbyś mógł zrobić zdjęcie całego modułu...
. Było by miło popatrzeć. Swojego nie mam to bym się chociaż na cudze napatrzył.
Do Zellin dotarła kanalizacja ...